Smaakprikkels Kerst Bezorgmenu 2019

HOHOHO… 


SMAAKPRIKKELS BEZORGT AAN HUIS!
MET KERST CULINAIR GENIETEN 
Met de Kerst lekker eten en drinken met gezin of vrienden. Samen aan tafel gaan, is samen delen. Liever aanschuiven dan heel lang in de keuken staan. Met ons Smaakprikkelend Kerst Bezorgmenu is dat mogelijk. In een handomdraai mooie, culinaire, gerechten op tafel. Volledig voorbereid door ons team, met een ‘finishing touch’ van uzelf.

Het Kerst Bezorgmenu is uitsluitend met topingrediënten o.a. uit de streek samengesteld.

Gratis bezorging
Binnen een straal van 25 km vanaf Ulestraten bezorgen wij gratis aan huis. Woont u verder weg, dan zullen wij in overleg met u de kilometer vergoeding bepalen.

Uiterlijk bestellen vóór 19 december
U kunt tot uiterlijk 19 december bestellen. Na bestelling via onderstaand formulier, ontvangt u direct een automatische bevestiging in uw mailbox. Binnen 2 dagen sturen wij u een e-mail met een betalingsverzoek. Na betaling is uw bestelling definitief en leveren wij het Kerstmenu (HCCP verantwoord verpakt) bij u aan huis op 24 december. Op 22 december informeren wij u over het tijdstip van aflevering. We leveren die dag tot uiterlijk 19.00 uur.

Hulp bij opmaak van de gerechten
Met een makkelijke instructie maakt u de gerechten volledig af. Op onze website laten wij zien hoe u de gerechten mooi kunt opmaken. Deze reportage staat vanaf 16 december op 
www.smaakprikkels.nl
PS: allergie of voedselintolerantie, laat het ons hieronder weten.

NB: Minimale afname per bestelling: 4 personen

——————————————————————————————————————-