Bestelprocedure
Voor een goede planning dienen reserveringen uiterlijk 3 weken na het versturen van de offerte aan ons te worden doorgegeven. Wij besteden veel zorg en aandacht aan elke activiteit om zo tot een optimale invulling te komen. Wij adviseren u dan ook om in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Er kan uiteraard op ad hoc situaties worden ingespeeld. Voor maatwerk kunt u contact opnemen met ons. We maken dan een vrijblijvende offerte voor u op.
Annuleren
Voor de catering van uw evenementen geldt dat u tot een maand voor de dag(en) van uitvoering kosteloos kunt annuleren, daarna gelden de annulering percentages gegeven in onze Algemene Voorwaarden op deze site.
Wijzigingen
Een lagere opkomst bij uw evenementen kan binnen 3 dagen voor aanvang van een activiteit niet meer worden aangepast. Het daarvoor opgegeven aantal is bindend.
Ad hoc aanvragen
Het kan voorkomen dat u onverwachts nog een verzoek voor een bestelling heeft, terwijl de termijn voor bestelling al verstreken is. We stellen dan alles in het werk om uw verzoek alsnog uit te voeren. Bij een ad hoc aanvraag ontvangt u van ons een e-mailbericht met het verzoek deze te bevestigen voor akkoord.
Service en voorbereidingen
Alle voorbereidingen treffen wij in eigen keuken. De afwerking van de hapjes en gerechten vindt plaats in uw keuken. Daarbij zorgen wij voor een ordelijk verloop van de cateringactiviteiten tijdens uw evenement. We laten uw keuken na afloop weer ‘spik en span’ achter.
Offerte en facturering
We maken offertes op maat, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van de seizoensproducten. Alle boodschappen, de (voor)bereidingen en de à la minute bereiding en verzorging van de gerechten in de keuken en de kosten van de chefkok ter plaatse zijn inclusief. Deskundige bediening is exclusief. Onze catering is belast met 9% BTW op de producten en 21% BTW op bediening. We factureren altijd na afloop van uw evenement. Alleen bij hele grote evenementen vragen wij een voorschot van 60% op de totaalprijs, exclusief BTW. Dit voorschot wordt na afloop van het evenement op de totaalfactuur in mindering gebracht.
Additionele personeelskosten
Als uw evenement langer duurt dan gepland en overeengekomen is, zijn wij genoodzaakt additionele personeelskosten aan u in rekening te brengen.
Allergenen informatie
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie. Heeft u een voedselallergie, geef dit duidelijk en minimaal 1 week voor aanvang van uw evenement aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Vegetarisch, geen probleem
Voor de vegetarische gasten stemmen we al onze gerechten af naar uw wens. Dat is voor ons geen probleem. In ons assortiment fingerfood en amuses zijn diverse smaakvolle vegetarische hapjes opgenomen. Vegetarische gerechten maken wij op maat, afhankelijk van de beschikbare seizoensproducten. Vraag naar de smaakvolle mogelijkheden.
Groen GAS
Smaakprikkels vervoerd alles conform HACCP richtlijnen in de GROEN G®AS bestelauto… onze bijdrage aan een duurzaam milieu. Daar zijn we eigenlijk wel trots op!
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden 2019