Nieuws

Nieuws

 

Dinsdag| 14-04-2020

Bedankt! Voor de lovende woorden op het Smaakprikkels paasmenu.
Zo fijn om te horen dat iedereen genoten heeft.


Een paar reacties: ‘De instructie was heel duidelijk, het vlees lèk vinger, lèk doum, de groentjes hadden een lekkere ‘bite’, de aspergesoep was vol van smaak en het toetje was wel een ‘dingetje’, een caloriebom, maar oh, zo lekker!
 
Zoiets moois zetten wij ook neer op zondag 10 mei a.s. Noteer die (Moeder)dag alvast in je agenda en wij laten je tijdig weten wat het verwenmenu is voor al die lieve mama’s en haar familie.
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief (een druk op de button op de website www.smaakprikkels.nl) en je bent als eerste op de hoogte van de volgende Smaakprikkels acties. Of volg ons op Facebook en Instagram.
 
Bedankt en blijf gezond
Roeland Huls en team

Woensdag | 25-03-2020

Onze nieuwsbrief is uit!

Smaakprikkelend Pasen in eigen huis

Bekijk de nieuwsbrief hier: https://bit.ly/2wEXbPl

Woensdag | 25-03-2020

BLIJF GEZOND, FIT EN POSITIEF

Ook Smaakprikkels is keihard getroffen door de maatregelen die zijn ingesteld. Het was behoorlijk schrikken voor iedereen. We begrijpen het en volgen deze opgelegde maatregelen om zo snel mogelijk het virus in te dammen.

Voor grootschalige (outdoor) evenementen, (private) diners en bruiloften pakken we na de opheffing van alle horeca- en cateringbeperkingen de draad weer vol goede moed op.

Heb je in de loop van de zomer of in het najaar al iets in gedachte of staat die uitgestelde bruiloft voorzichtig in je agenda genoteerd, laat het ons weten. We willen ‘m graag voor je verzorgen en zetten de datum alvast in onze agenda. Uiteraard met in acht neming van de vereisten die de regering ons oplegt. Laten we hopen dat het na 1 juni allemaal voorbij is.

Blijf gezond, fit en vooral heel positief!

Roeland Huls

Donderdag | 19-12-2019

Laat de kurken maar knallen! 2019 was voor Smaakprikkels een inspirerend en culinair jaar met mooie (huwelijks)feesten en andere partijen. Zo genoten onze gasten van smaakprikkelende gerechten tijdens een trendy bruiloftsfeest in Hoensbroek, de St. Tropez ‘50th anniversaire’ in Rotem (B), een bijzonder 40-jarig huwelijksfeest, diverse privé-etentjes en barbecues op de mooiste Limburgse plekjes, een ‘Zomers Buiten’ in B&B De Lochterhof, in de wijngaard van Wijngoed Fromberg tijdens de Lustrum Wine & Dine, fine Wine&Dishes bij Julienne Vins Fins in Banholt en tijdens de vele smaakprikkelende events bij Thiessen Wijnkoopers. Met als klap op de vuurpijl een Christmas Dinch en een HOHOHO… Kerst Bezorgmenu (nog tot 20/12 te bestellen).

Bestel hier uw Kerst bezorgmenu

Het mooie van ons werk is dat we dit met passievolle mensen doen voor mensen die van culinair genieten houden. Fijn ook is dat ik nu op sterkte sta in de keuken met een jonge, ondernemende kok en geen onbekende in horecawereld, Charles Otten. Op 1 november trad hij bij ons in dienst.
In de eerstvolgende Smaakprikkel stelt hij zich graag aan jullie voor.

Maak er een mooie Kerst van samen, geniet van deze tijd met elkaar om op te laden voor een nieuw inspirerend en vooral gezond en smaakprikkelend 2020.

Laat de kurken maar knallen!

Roeland Huls
Charles Otten

Donderdag | 14-11-2019

Twee chefs, vier handen, één doel… Smaakpapillen prikkelen!

DINER QUATRE-MAINS
BY COLETTE & ROELAND

Het voormalige ‘Les Marolles’ in de Rechtstraat staat bekend om haar chef. Chef de cuisine Colette de la Rosette doet haar naam eer aan. Met een hartelijke lach verwelkomt ze iedere gast vanuit haar domein, de keuken. Een blos op haar wangen, de haren netjes in een knot, doet niet gelijk vermoeden dat we te maken hebben met een Euro-Toques* chef-kok. Ze is stijlvol in alle eenvoud. Die eenvoud en puurheid is ook terug te vinden in haar gezellig restaurant ‘Colette’ en in haar gerechten.

Puur koken is ook de passie van Roeland Huls van Smaakprikkels. De basis is gelegd in keukens waar verantwoord en op hoogniveau gekookt wordt. Gerechten waar Smaakprikkels voor staat, staan bol van ingrediënten uit de streek, puur maar met een twist. Grenzeloos lekker. En omdat het oog ook iets wil, worden de gerechten met veel zorg opgemaakt en uitgeserveerd.

Colette en Roeland verrassen de gasten met een avondvullend all-in menu(klasse gerechten met sublieme wijnen). Alle zintuigen prikkelen, in een warm interieur, met elkaar en met een blik op de keuken en een muzikaal tintje. Quatre-mains… Vier handen in de keuken maken uw culinair avondje compleet.

Bestel hier uw tickets >>

DINER QUATRE-MAINS

Restaurant ‘Colette’
Rechtstraat 88a
Wyck Maastricht
Donderdag 28 november a.s.
Van 19.00 tot 23.00 uur.

Kosten voor deze ‘Quatre-Mains by Colette & Roeland’ in restaurant Colette in Maastricht, inclusief aperitief, amuse, vier gerechten, wijnen, waters, koffie of thee met uitgebreide patisserie € 89,50 per persoon.

Start om 19.00 uur
Einde om 23.00 uur

*Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants, daaraan gelieerde bedrijven en onderwijsinstellingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Euro-Toques Nederland is aangesloten bij Euro-Toques Internationaal dat is opgericht door Paul Bocuse en Pierre Romeyer en conformeert zich aan de internationale doelstellingen die worden vervat in deze “Code van Eer “.

Maandag | 19-08-2019

Terugblik Wine & Dine De Lochterhof

Wat een feestje was het weer. Vrijdag 16 augustus jl. streken 25 gasten neer In De Lochterhof in Vilt. Aan prachtig gedekte tafels genoten zij van wijn en spijs tijdens het ‘Zomers Buiten’ diner. Binnen, dat wel, maar verpozen in de voormalige ‘koojestal’ en serre was geen straf. Johan Penders had de ruimtes weer sfeervol ingericht, met zijn verzameling blauw servies en zilveren bestek op tafel. Culinair genieten op een relaxte wijze, met mooie wijnen in het glas en smaakprikkelende gerechten op het bord.

Wil je dit eens meemaken, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.smaakprikkels.nl. Dan blijf je op de hoogte van al onze smaakprikkelende activiteiten. Met dank aan een van onze gasten voor drie geweldig mooie foto’s (van entree en twee gerechten). Dank @Monique Erens

Maandag | 08-07-2019

Terugblik op de eerste Lustrum Wine&Dine bij Wijngoed fromberg!

Gezelligheid troef tussen de wijnranken! Zoals Marcel Soomers bij het ontvangst zei: ‘we begonnen klein, zonder tent, zette het tweede jaar een ‘tentje’ neer, derde jaar een toilet erbij en het vierde jaar een ‘souterrrain’.

Bij dit Lustrum feest een grotere tent, zijn oude Rolls-Royce om gasten te vervoeren en helemaal HOT dit jaar, een stoere Ofyr om voor nog meer smaakbeleving te zorgen. 😃 Exclusiviteit voor in totaal 122 gasten.

Dinsdag | 02-04-2019

Dankwoordje voor Smaakprikkels

Zo’n mooi woord van dank voor Smaakprikkels wil ik jullie niet onthouden… Dank, Klaartje! We hebben het met veel plezier voor jou gedaan.

‘Beste Roeland, en ook beste Roger en Brenda,

graag wil ik jullie bedanken voor een prachtige avond zaterdag!

Vanaf het moment dat we kwamen aanlopen op die heerlijke lente-avond hebben we het gevoel gehad in goede handen te zijn, hartelijk welkom geheten en heerlijk verzorgd van begin tot eind. De tafel en de kapel zagen er zo mooi uit, met de groene kruiden op tafel, dat mooie serviesgoed dat steeds verraste, en dan die geweldige lokatie, met dat plafond en die brandende kaarsen aan de muren ook. Dank ook aan John voor de hartelijke ontvangst, dat was echt een meerwaarde, die achtergrondinformatie.

En dan het eten natuurlijk: prachtig verzorgd en opgemaakt, en vooral heel erg lekker. Ik heb van elk gerecht zeer genoten, de wijnen waren ook prachtig. Het enige jammere is dat het zo snel voorbij gaat zo’n avond, ik zou het nog wel een keer rustig willen overdoen, om alles nog eens te proeven. Mijn 11 vriendinnen waren ook zeer onder de indruk, dat hebben jullie vast ook wel gemerkt. Allemaal houden ze van lekker eten en drinken, en ze hebben zeer genoten. Ik heb zondagochtend een ontbijtje bij mij thuis verzorgd, en er is over de diverse gerechten en wijnen nagepraat hoor.

Kortom: het het was een perfecte avond, en daarvoor wil ik jullie zeer bedanken. Ik had er vertrouwen in door de verwijzing van Thiessen, en daarna nog meer door het contact met Roeland, maar je moet het toch afwachten voor zo’n avond. Mijn verwachtingen zijn volledig overtroffen.

Hopelijk tot ziens,
hartelijke groet,
Klaartje’

Woensdag | 13-03-2019

Smaakprikkels op volle sterkte|
Le Carre | Fromberg

Onze laatste nieuwsbrief met nieuwe events staat online! 📣

Lees de nieuwsbrief hier: https://bit.ly/2XSLfSM

Interesse in de events Le Carré en/of Fromberg?
Wees er snel bij! Tickets zijn snel uitverkocht!

Vrijdag | 21-12-2018

Smaakvol en fijn
Zo moet elke dag zijn!

Terugkijkend op 2018 kunnen we alleen maar zeggen… Het was een TOP FIJN jaar.

Wat een prachtige feesten mochten we verzorgen, van uitzonderlijk ‘grootse’ bruiloften tot intieme diners. Met meer menskracht stonden we in de keuken en was de bediening op volle sterkte om onze gasten te kunnen verzorgen. Geen feest was ons te gek. 2018 gaan we uit met die ene mooie gedachte, de gedachte aan u en het vertrouwen dat u ons gaf. Met heel veel enthousiasme verzorgden wij de belangrijkste dag in het leven van bruidsparen, sierden wij jubilarissen, soigneerden wij intieme diners aan huis of in heuse kastelen, kookten wij in ‘gouvernementele’ keukens, voor personeelsverenigingen, colleges en bestuur. Maakte de ‘Black Egg’ overuren tijdens amicale wijn- en spijsavonden op Fromberg, waar lachsalvo’s afgewisseld werden met klinkende volle glazen, uitkijkend op de wijngaard, genietend van spijs en Fromberg wijn. Ook de avonden in hoeve Le Carré in Amstenrade en De Lochterhof waren sfeervol en fijn. Tafels tot in de puntjes gedekt en waar Johan van De Lochterhof zelfs zijn ‘kostbaar’ authentieke blauwe servies en zilveren bestek voor ons uit de kast trok. ‘La dolce vita’ in Vilt op een van de heetste dagen van het jaar.

Ik ben dankbaar voor al die mensen die Smaakprikkels mogelijk maken. Speciaal dank gaat uit naar mijn team en mijn achterban, dat ‘old school’ cuisine, kwaliteit zoals het hoort, weet te waarderen en het geduld dat ze soms met mij moeten hebben.

Met veel vertrouwen ga ik het nieuwe jaar tegemoet en weer de keuken in. Om voor u te koken. Voor Smaakprikkels, topcatering in de regio.

Laat het u de komende feestdagen vooral puur en ambachtelijk smaken.

Een culinair, gezond en gelukkig 2019!

Roeland Huls

Na de Kerst nemen wij het er even zelf van.
Wij zijn gesloten van 27 december tot en met 5 januari 2019.

Donderdag | 27-09-2018

🌞 Terugblik Lochterhof

Chapeau  voor ons team, Annelies en Johan Penders en 31 gasten aan tafel voor weer een top dagje @DeLochterhof.

In de lommerrijke tuin ‘Life is beautiful when sharing diner with each other’. Wij hebben er zelf ook veel plezier aan beleefd! Dank en graag tot een volgende keer!

Donderdag | 02-08-2018

🌞 Sunny Reminder 🌞

Over 2 weekjes heerlijk genieten van pure streekgerechten en lekkere wijntjes in De Lochterhof!

Ben jij erbij?

Er zijn op dit moment nog 4 plaatsen over op de avond van 17 augustus 2018.

Koop hier je kaartjes: https://www.smaakprikkels.nl/de-lochterhof-augustus-2018/

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief >>

MAANDAG | 02-07-2018

Terugblik op drie dagen wine&dine Fromberg

Drie prachtige dagen waren het. Vorige week zaten in totaal 112 personen aan tafel in de wijngaard van Marcel en Carmen Soomers, op Wijngoed Fromberg.

De weergoden waren ons goed gezind. Onder een licht bewolkte hemel werden de gasten in het ‘kunstatelier’ van Wijngoed Fromberg welkom geheten, om vervolgens aan tafel te gaan in een (verwarmde) tent. De sfeer zat er alle dagen goed in! Op vrijdag werden zelfs twee jarigen verrast met een lied, een warm applaus en een smakelijke BIG chocolate tombe! 

Beste gasten, hartelijk dank (weer) voor uw aanwezigheid. 

Zet wine&dine juni 2019 maar alvast in uw agenda. Ook dan gaan we weer drie dagen de wijngaard in.

Met smaakprikkelende groet,

Roeland Huls en team

Fromberg 2018

DONDERDAG | 17-05-2018

PRIVACY STATEMENT SMAAKPRIKKELS – TOPCATERING IN DE REGIO

Inleiding
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)* van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

*De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Door de nieuwe verordening komt een grote verantwoordelijkheid in het kader van de bescherming van de privacyregels bij de ondernemers te liggen. Als cateringbedrijf moeten wij hier ook aan voldoen. Om er zeker van te zijn dat wij de gegevens van onze klanten rechtmatig hebben verkregen, geven wij u de mogelijkheid om aan te geven of wij uw persoonsgegevens mogen gebruiken. U doet dat in de regel al als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, een overeenkomst met ons aangaat of op een andere wijze aangeeft dat persoonsgegevens mogen worden gebruikt. Zolang wij voldoen aan een van de 6 grondslagen van de AVG leveren wij een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het grondrecht van mensen op privacy.
De grondslagen zijn:
1.    Toestemming van betrokken persoon.
2.    De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst.
3.    De gegevensverwerking is noodzakelijk voor het nakomen van een wettelijke verplichting (bijv. bij de
        betaling van een factuur).
4.    Gegevensverwerking is noodzakelijk voor de vervulling van een taak van algemeen belang of uitoefening
        van openbaar gezag.
5.    Gegevensverwerking is noodzakelijk ter bescherming van de vitale belangen.
6.    De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen.
Verantwoordelijk in gegevensverwerking
Smaakprikkels, topcatering in de regio, streeft er naar dat persoonlijke gegevens van klanten volgens de AVG (Algemene verordeing gegevensbescherming) zorgvuldig behandeld en beveiligd zijn. Smaakprikkels houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet AVG en overige privacywetgeving stellen. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Smaakprikkels, de heer Roeland Huls (eigenaar), Vinkenweg 2, 6325 BB  BERG EN TERBLIJT.
Verwerking van persoonsgegevens
Smaakprikkels legt in het kader van haar dienstverlening persoonsgegevens vast. Dit is o.a. het geval wanneer u bij ons een bestelling plaatst, informatie opvraagt over onze dienstverlening, uw interesse opgeeft of op een andere wijze uw belangstelling kenbaar maakt, of anderszins contact heeft met Smaakprikkels. Het gaat hierbij om gegevens zoals contactgegevens, transactiegegevens of gegevens die door de wetgeving worden vereist. Smaakprikkels gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van gemaakte overeenkomsten, voor haar overige dienstverlening en interne bedrijfsvoering en boekhouding. Ook in berichten op de website en onze nieuwsbrieven wordt de AVG wet nauwkeurig gevolgd. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Indien u op social media op bijvoorbeeld een foto voorkomt, dan worden daar geen namen bij vermeld, tenzij u ons daar toestemming voor geeft.
Uw e-mailadres
Uw e-mailadres word gebruikt om te corresponderen over de te leveren diensten, versturen van facturen en om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante producten en diensten van ons cateringbedrijf, Smaakprikkels. Ook versturen wij naar onze reguliere klanten en geïnteresseerden in onze diensten en producten tweemaandelijks een nieuwsbrief: Smaakprikkel. De mailinglijst is samengesteld op basis van aanmelding, er worden geen bedrijven of namen aan toegevoegd zonder medeweten van de persoon of het bedrijf in kwestie.
Afmelden nieuwsbrief
Als u de nieuwsbrief ontvangt, maar geen prijs meer stelt op deze uitgave van Smaakprikkels, dan kunt u zich op ieder moment afmelden door in de nieuwsbrief op ‘unsubscribe’ aan te klikken. U wordt dan direct uit ons mailingbestand verwijderd. Wij houden uw e-mailadres niet achter de hand voor andere uitingen of aanbeveling van onze diensten.
Inzage en correctie van uw gegevens
Smaakprikkels is transparant en duidelijk in het bewaren van persoonsgegevens. Indien u uw eigen gegevens wilt inzien, c.q. wilt wijzigen, dan is dat altijd mogelijk. Per mail mag u ons altijd verzoeken om inzage in uw gegevens. Mocht de informatie onjuist zijn, dan zullen wij de informatie direct aanpassen. Wilt u volledig uit onze gegevensbestanden worden verwijderd, dan hoeft u dat slechts kenbaar te maken via info@smaakprikkels.nl.
Wijzigingen
Smaakprikkels behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Bij wijzigingen wordt u door Smaakprikkels, Roeland Huls, hiervan op de hoogte gesteld.
Klacht
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens. 
 

avg proof

VRIJDAG | 16-02-2018

Onze nieuwsbrief is uit!

 Boordevol culinaire events in 2018!

Fans van Smaakprikkels zitten met smacht te wachten op onze jaarplanning. Wat staat er dit jaar te gebeuren op smaakprikkelend vlak? Gaan we weer naar buiten, zijn er bijzondere locaties waar we de tafels dekken? Jazeker! Dit jaar gaan we helemaal los.  Kijk snel op de planning in deze nieuwsbrief en meld je aan voor de events naar keuze. Dat kan nu nog gemakkelijker via de Limburgse Ticketshop Tickli van VVV-Zuid-Limburg. De events in maart, april en juni zijn al te boeken. Doe het snel want zoals je van ons gewend bent zijn de events kleinschalig en fijn… Onze klanten verdienen alle aandacht!

Lees verder in onze nieuwsbrief en meld je aan via de buttons onder culinaire events: http://bit.ly/2HjhnXq 
 

VRIJDAG | 22-12-2017

Een bijzonder culinair jaar is bijna voorbij. We hebben mooie feesten en partijen voor u mogen verzorgen en de drie volgeboekte wijn-spijsavonden bij Wijngoed Fromberg waren weer top. De weergoden waren ons ook dit jaar goed gezind. We hebben nieuwe locaties ontdekt om in 2018 mooie combi-avonden te kunnen blijven verzorgen. Houd in januari onze planning in de gaten van onze cateringactiviteiten. Met dank aan Marlie (mijn partner), die elke activiteit tot in de puntjes organiseert. Daarnaast blijven wij u met veel plezier ‘pleasen’ met culinaire hoogstandjes bij recepties, gala’s, bruiloften, lunches, walking diners en (haute cuisine) private diners. Onze stoere Black Egg staat in de zomer weer klaar om sappige vlees- en visgerechten te bereiden in uw tuin of op een andere groene locatie in os sjoon Limburg.

Nieuws!

Onze Limburgse paddenstoelkroket, in een krokant SPELT jasje is binnenkort in grote hoeveelheden af te nemen en de Limburgse everzwijnworsten hangen weer te drogen aan de stok. Bestellen kan nog steeds via onze website: www.smaakprikkels.nl/limburgse-everzwijnworst/

Smakelijke Kerstdagen en een culinair 2018!

Roeland Huls, Marlie Dix en team

DONDERDAG | 07-12-2017

CUISINE KANJER GEZOCHT!

Smaakprikkels breidt uit en is op zoek naar jou! Een creatieve kok die in een team van vakmensen wil meedraaien en flexibel is qua inzet. Wil je als (freelance) allround kok werken in de catering, kom dan eens kennismaken met ons bedrijf.

Ben jij onze topper? Bel dan naar: 

Roeland Huls: 06 51115632

Topcatering in de regio

www.smaakprikkels.nl – info@smaakprikkels.nl

Deel dit bericht als je iemand kent die om een leuke baan in de horeca zit te springen. Bij ons kunnen ze inspiratie opdoen maar zeker ook eigen ideeën delen. Enthousiasme is waar het om draait!

smaakprikkels vacature

DINSDAG | 13-06-2017

UITVERKOCHT!!!

EXCLUSIVE DINNER IN MY BACK YARD

Exclusief dineren in een oase van rust. Op vrijdag 1 september strijkt Smaakprikkels neer in eigen dorp en kookt Roeland de sterren van de hemel in het markante ‘blauwe’ boerderijtje/B&B De Lochterhof van Annelies en Johan Penders. Verscholen in het groen, omgeven door natuurlijke pracht en bijzondere (bloemsier)kunstwerken, dineert u aan de lange tuintafel met uitkijk over de weilanden van dit Maastrichts echtpaar.

Authentieke schoonheid
Annelies en Johan van De Lochterhof dekken de tuintafel met hun fijn linnen, prachtige kristallen glazen, zilveren bestek en het antieke servies van Regout. U geniet van een culinair zesgangenmenu, opgediend door onze charmante bediening. Chef-kok Roeland zwaait de scepter in de authentieke keuken van het hoofdgebouw, waar hij als kind al vaker kwam spelen. Het gebouwtje is met oog voor detail en behoud van authentieke materialen gerenoveerd. Het lijkt wel of de tijd hier heeft stilgestaan.

Get your ticket!
Wilt u meegenieten van dit bijzonder exclusief diner, bestel dan uw ticket vóór 15 augustus a.s. onder vermelding van naam, aantal personen en eventuele dieetwensen via info@smaakprikkels.nl. Na betaling ontvangt u uw bewijs dat voor u een stoel is gereserveerd. Aan deze avond kunnen maximaal 24 personen deelnemen.

‘Come in my yard’ arrangement

Datum: vrijdag 1 september 2017
Start: 19.00 uur
Einde: 23.00 uur
Plaats: De Lochterhof, Geulgracht 10, Vilt
Bedrag: € 75,00 per persoon, all in*
* volledig verzorgde avond inclusief amuses, aperitief, zes gerechten, bijpassende wijnen en koffie/thee met friandises.

Meer weten over De Lochterhof waar bijzonder (be)leven hoog in het vaandel staat, bezoek dan eens de site van Annelies en Johan: www.delochterhof.nl.

Lochterhof

DINSDAG | 04-04-2017

SUMMER WINE&DINE @FROMBERG
23, 24 en 25 juni 2017
Wauw! Nog geen dag na de bekendmaking kwamen zoveel aanmeldingen binnen voor de vrijdag- en zaterdagavond, dat we besloten hebben een maximale bezetting te hanteren van 40 personen in plaats van 30. We zetten er nog een lange tafel bij om iedereen optimaal van dit culinair arrangement te laten genieten in de prachtige wijngaard van Wijngoed Fromberg.

De drie zomerse culinaire momenten vinden bij mooi en bestendig weer plaats in de wijngaard van Wijngoed Fromberg. Bij oer-Hollands weer (nat en koud) verplaatsen we de tafels naar binnen. In het gezellige proeflokaal van Fromberg is het ook goed toeven.

DATA
Vrijdag 23, zaterdag 24 juni 2017
Start: exact 18.30 uur.

Zondag 25 juni 2017
Start: exact 12.30 uur.

Plaats: Wijngoed Fromberg, Breedenweg, Ubachsberg. Volg de aanwijzingen in het dorp naar dit wijngoed.
Verzamelen: Bij het proeflokaal/winkel van Fromberg. Van daaruit rijden we gezamenlijk naar de wijngaard.

De kosten voor dit culinair arrangement zijn € 65,00 per persoon. Dit is inclusief uitleg over de wijnen, mooie Fromberg wijnen bij elke gang, startend met een mooie bubbel en smaakprikkelende gerechten (twee amuses, een vijfgangen diner en koffie met patisserie).

Meld je zo spoedig mogelijk aan via het contactformulier.

MAANDAG | 20-02-2017

ALAAF… ZONDER LIMBURGSE EVERZWIJNWORST GEEN CARNAVAL.
PRACHTSMAAK UIT EIGEN REGIO!

Bestel ‘m snel nog voor de Vastelaovend, voor een ‘Sjeng aon de geng’ prijsje: 6 halen, 5 betalen. Rennen… want op=op. € 3,95 per stuk. Te bestellen via info@smaakprikkels.nl of telefonisch 0031651115632

Carnaval Maastrichteverzwijnworst

WOENSDAG | 11-01-2017

LOVELY MENU @VALENTINE’S DINNER 14 FEBRUARI 2017

Beetje bekomen van de feestdagen? Januari is zo’n maand om even ‘te bezinnen’ en plannen te maken voor het komend jaar. In onze keuken gaan weer alle remmen los en staat er veel moois te gebeuren. Zoals een romantisch Valentijnsdiner op dinsdag 14 februari 2017. De chef heeft een ‘lovely’ menu samengesteld voor de love birds onder ons. Wil je jouw ‘Valentina’ of ‘Valentino’ verwennen, boek dan snel een tafeltje. Wees er gauw bij want de animo is hoog. Om de privacy en een romantische setting te garanderen, wordt de ruimte niet vol gezet. De avond gaat door bij minimaal 12 koppeltjes (met een ander stel aanzitten, mag natuurlijk ook!).

A LOVELY MENU
2 Smaakprikkelende verrassingsamuses

Voorgerecht
Met passie Rechtdoorzee
Huis gerookte Schotse zalm/zeewier | tonijn/sesam| krokante scampi | kruiden Puur Margraten | Asian style
*
Tussengerecht I
Krachtig samen
Consommé Biologische Limburgse paddenstoelen |Ulestraten | vers geschaafde truffel | Umbrië( de consommé wordt geschonken als een thee aan tafel)
*
Tussengerecht II
Kusje op de wang
Botermals wangetje | everzwijn Ingendael | couscous Limburgs spelt | schuim geweckte daslook
*
Hoofdgerecht
In vuur en vlam
Lende Strokalf Ubachsberg |voorbereid op de BBQ Egg | vergeten groentjes | saus vuurrode Ruby port
*
Dessert
Zoete Lieve….
Bombe vahlrona chocolade | lolly chocolade/karamel | chocolade brownie/noten | huisgemaakt wit chocolade ijs

Op tafel: Liefdevol gebakken Maastrichts zuurdesem brood met goede boter uit Reijmerstok en biologische olijfolie.

Wijnarrangement: Bij het diner worden mooie (volle) wijnen geschonken en frisse waters.

Love nest: Withuishof Maastricht
Bergerstraat 2
6226 NA MAASTRICHT

Start: 19.00 uur
Einde: 23.30 uur

Parkeren op het terrein is gratis, voor en naast het gebouw.
Prijs: € 69,50 per persoon, all in (twee amuses, vijfgangen menu, koffie/patisserie, passende wijnen en waters).

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden tot 7 februari januari 2017 via info@smaakprikkels.nl.

[/row]

WOENSDAG | 11-01-2017

Roger Haane van De Merkboer | Ontwikkelaar van ‘Prachtsmaak’

www.merkboer.nl

 

Onze eerste ‘gast’ is meer dan een opdrachtnemer, hij is een vriend. Een man met een positieve blik op de wereld en met oog voor de regio, vol van authenticiteit en met een goede kijk op identiteit. Roger Haane is 50 jaar, getrouwd, en heeft twee prachtige dochters. Na wat omzwervingen woont hij weer in zijn stad: Gelaen. Roger is merkontwikkelaar en designer van De Merkboer.

Waar ligt jouw passie, Roger?
‘Mijn passie is om bedrijven te helpen beter zichtbaar te zijn en door eerlijke communicatie een duurzame relatie met hun doelgroep op te bouwen. Voor Smaakprikkels heb ik de bestaande communicatiemiddelen geprofessionaliseerd, specifiek de bedrijfspresentatie in de vorm van een folder.’

Je maakte voor ons ‘Prachtsmaak’
‘Ja, en ik ben daar best wel trots op. Het merk ‘Prachtsmaak’ staat voor ambachtelijk regionale producten en is een merk met veel potentie. Je ziet dat steeds meer mensen de massaproducten moe zijn, ze zoeken authenticiteit, eerlijke producten met een mooi verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste marketing ‘Prachtsmaak’ uit kan groeien tot een begrip op het gebied van eerlijke, culinaire producten.’

Is een merk ontwikkelen moeilijk?
‘Het is mijn vak, dus moeilijk is niet het juiste woord. Het is wel altijd een uitdaging: Wat is de kern van de vraag? Wat is de beste vorm om de boodschap over te brengen? Waar liggen de accenten? Welke beelden vullen de tekst het beste aan? Wat spreekt de doelgroep aan?

En dat is nou zo leuk aan mijn vak, je altijd weer opnieuw verdiepen in de klant en vooral in de klant van de klant. Daar doe je het uiteindelijk voor. Die moet je zien te bereiken en overtuigen. Dat luistert nauw. Elke doelgroep is anders.’

Je weet wat je wil
‘Me ergens gemakkelijk vanaf maken, komt niet voor in mijn vocabulaire. Ik heb altijd een duidelijke reden waarom ik doe wat ik doe. Ik geef eerlijk advies aan mijn klanten. Ben rechtdoorzee. Ik word immers ingehuurd om bedrijven verder te helpen. Dan moet je alles kunnen zeggen tegen elkaar. Dat werkt.’

Je neemt alle uitdagingen aan?
‘Dat wil ik iets genuanceerder zeggen. Ik ga het liefst met bedrijven aan de slag om de kern van de organisatie te vinden. Waarom besta je als organisatie. Wat is je verhaal? Waarom zou men voor jou moeten kiezen? Dat zijn geen gemakkelijke vragen om te beantwoorden, maar ze vormen je bedrijf als geen ander; voor je communicatie, voor je bedrijfsvoering, voor je personeel… Het is dé stimulans waarom je elke dag je bed uit komt. Het is mijn vak om die kern verder uit te werken in doordachte concepten en communicatie. Ik wil bedrijven eerlijk laten communiceren, zodat ze daarmee een duurzame band met hun relaties kunnen opbouwen.’

Hoe denk je over Smaakprikkels?
‘Smaakprikkels is een mooi bedrijf om voor te werken. Ze kiezen bewust voor de beste regionale producten en maken er culinaire ‘smaakprikkels’ van. Roeland is duidelijk iemand met passie, die gelooft in zijn concept en hier vol voor gaat. Dan is het toch geweldig als je dit communicatief naar een hoger plan mag brengen. Het sterk regionale karakter van Smaakprikkels spreekt me aan.

Limburg mien landj?
‘Dat gaat wel op voor mij, ja. Ik heb een aantal jaren voor een groot bureau in Eindhoven gewerkt, maar ben weer ‘terug’ in Limburg. Omdat ik met mijn nieuw bedrijf juist de Limburgse bedrijven wil helpen. Ik ben hier geboren en getogen. Ik ken de tradities, culturen, de manier van werken en omgang. Hier voel ik me het meest thuis. En de regio heeft veel potentie en dus werk te bieden.

Vind je nog tijd voor ontspanning?
‘Jazeker. Naast werk vind ik mijn ontspanning in de muziek, luisterend en spelend. Ben altijd op zoek naar nieuwe (oude) muziek, het liefst naar jazz, oude soul, Americana. Zelf speel ik al jaren in diverse bands, zoals nu bij ‘the Legendary Allstar RBR Bigband Sensation’. Dat is een akoestisch trio voor feesten en partijen waarbij het publiek een belangrijke rol speelt. We spelen om te amuseren, met veel humor, zelfspot en muzikale professionaliteit. Te gek om te doen!’

Koken of afwassen?
Ik kan wel koken (vooral risotto), maar het moet niet te complex zijn. Daar word ik nerveus van. Het is voor mij een volstrekt raadsel hoe professionele koks zo rustig kunnen blijven in de hectiek van een keuken… Ik vind het wel leuk om naar kookprogramma’s te kijken, maar dat telt niet, of toch?

WOENSDAG | 28-12-2016

Nieuwjaarsrecepties!

De Nieuwjaarsrecepties, bedrijfsborrels, netwerkbijeenkomsten… de uitnodigingen vliegen je al om de oren. Maar wat als je zelf nog iets wilt organiseren voor personeel of bedrijf? Al eens aan Smaakprikkels gedacht voor catering op niveau, met oog voor deze streek?  Ook al dringt de tijd, we nemen de catering graag van u over om u te voorzien van smaakmakende hapjes en (walking) diners

WOENSDAG | 28-12-2016

Bijzondere gast

Een nieuwe rubriek ‘de bijzondere gast’; de mystery guest van Smaakprikkels. In januari laten we de eerste aan het woord. Iemand met oog voor de regio, vol is van authenticiteit, een goede kijk heeft op identiteit en wars is van overdrijven. Iemand die dicht bij zichzelf blijft. Een boeiend mens. Is hij of zij ondernemer, medewerker of gast, we geven hem/haar de vloer. De eerste ‘bijzondere gast’ is iemand die ons beeldmerk dusdanig heeft aangepast dat het staat als een huis! Tipje van de sluier… hij heet Roger.

WOENSDAG | 28-12-2016

De eerste twee weken van januari nemen we de tijd om op adem te komen en volledig bij te tanken, zonder overigens volledig uit beeld te zijn.

We wensen u hele fijne feestdagen met familie en vrienden en een gezond, culinair 2017!

DINSDAG | 29-11-2016

Daar stond ik dan… Oog in oog met een wild everzwijn in ons Limburgse Heuvelland. Grotesk, puur natuur… even schrikken, maar ook mijn verhaal achter deze specifiek Limburgse Everzwijnworst. Het vlees van het wilde everzwijn is bijzonder krachtig van smaak. De everzwijn droogworst is volgens eigen receptuur gemaakt, heerlijk voor bij de borrel of het aperitief. Prachtsmaak uit de regio. Klaar om te bestellen (via info@smaakprikkels.nl*
PROEF ‘M…

*Binnenkort ook verkrijgbaar via onze nieuwe Prachtsmaak webshop.

VRIJDAG | 28-10-2016

VOORAANKONDIGING

25 NOVEMBER: KIRSTEN & ROELAND | SPECIAL TASTE EVENING

Winterse sferen, lekker eten en drinken… dat is waar de special taste wine&dine bol van staat op vrijdag 25 november a.s.

De wijn- en spijsavond vindt op een plek plaats, die bijdraagt aan het totale plaatje… Beleving op het bord, in het glas en van de ruimte. Waar precies…? Dat houden we nog even geheim.

We zijn zeer verheugd dat SVH Gastronoom-Sommelier Kirsten Abels van Taste by Kirsten zorg draagt voor de prachtige wijnen. Ze geeft uitleg over de wijn en de combinatie met het gerecht. Laat u aangenaam verrassen!

Gaat u mee aan tafel op vrijdag 25 november 2016 vanaf 19.00 uur?

Noteer de datum dan alvast in uw agenda en meldt u aan via info@smaakprikkels.nl. We houden een stoel voor u vrij!

Binnenkort maken we bekend waar het diner plaatsvindt en vertellen we meer over deze bijzondere wijn- en spijsavond, waar wijnen van verschillende huizen centraal staan.

Meer informatie via info@smaakprikkels.nl of 06 51116532.

kirsten

DONDERDAG | 06-10-2016

DINEREN OP LANDGOED WITHUISHOF MET SMAAKPRIKKELS EN LE CARRE | 21-10-2016

Kom op niveau dineren in Withuishof aan de rand van Maastricht. Op vrijdag 21 oktober a.s. neemt Smaakprikkels ‘bezit’ van het neoclassicistisch landgoed Withuishof aan de Bergerstraat 2 in Maastricht. Samen met Le Carré uit Amstenrade zetten we weer sublieme wildgerechten op tafel en vullen we de glazen met krachtige wijnen.

De herenhoeve Withuishof, ooit in bezit geweest van wijnhandelaar Mathias Sleypen (1729-1798), is voor een groot deel prachtig gerenoveerd tot een landhuis waar zo’n 30 ondernemers onderdak hebben gevonden. Een bruisende locatie waar het niet alleen goed werken is, maar ook goed toeven is. De ambiance van vroeger – waar de wijn rijkelijk vloeide en later de zusters Ursulinen hun vakantie vierden – is voelbaar.

We serveren een mooi vijfgangen menu waarbij de wildgerechten de boventoon voeren. Wilt u in deze prachtige ambiance aan tafel gaan bij Smaakprikkels, meldt u zich dan snel aan.

WILD WINE&DINE @WITHUISHOF, MAASTRICHT OP VRIJDAG 21 OKTOBER 2016

Start: 19.00 uur
Einde: 23.30 uur
Locatie: Withuishof, Bergerstraat 2, 6226 NA MAASTRICHT
Parkeren op het terrein, rechts en links van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.
Prijs: € 59,00 per persoon, all in (twee amuses, vijfgangen menu, koffie/patisserie, wijnen en waters).

AANMELDEN
U kunt zich tot 18 oktober a.s. voor deze smaakmakende avond aanmelden via info@smaakprikkels.nl. Wees er snel bij! We hebben voor 24 personen plaats. De avond gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Withuishof

DINSDAG | 04-10-2016

Smaakprikkels Top Catering in Ulestraten zoekt een

PASSIEVOLLE KOK (m/v)

Een parttimer (24 uur) die creatief is met seizoensproducten en oog heeft voor wat onze streek te bieden heeft. Heb je ervaring opgedaan in uiteenlopende, gerenommeerde, restaurants en ben je iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt in de keuken, stressbestendig is en een echte teamplayer wil zijn? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Omdat we een cateringbedrijf zijn in het zuiden, met Maastricht en omgeving als werkgebied, woon je liefst dichtbij. De werktijden liggen met nadruk op de donderdag, vrijdag en zaterdag en soms ook op zondag. Salariëring volgens Horeca CAO.

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV naar info@smaakprikkels.nl of maak een afspraak met mij (Roeland Huls).
Ik maak graag kennis met je!

GSM 06 51115632
info@smaakprikkels.nl

vacature-kok

MAANDAG | 01-08-2016

Terugblik op wijn/spijs @ Wijngoed Fromberg 8 & 9 juli 2016

VRIJDAG | 15-07-2016

VLAMMEN!

Tijdens FLAMMA Festival in Openluchttheater op zaterdag 16 en zondag 17 juli as. Vanaf 12.00 uur liggen op onze ‘Green Eggs’ heerlijke verse Wagyu burgers te bakken. Kom cultuur snuiven en laat je culinair verwennen! Door Smaakprikkels natuurlijk!

http://www.openluchttheater-valkenburg.nl/15-16-17–flamma-.html

 

Smaakprikkels

VRIJDAG | 10-06-2016

SUMMER IS HOT @WIJNGAARD FROMBERG = VOL

Vorig jaar was het een groot succes, dineren in een wijngaard. Ook dit jaar gaan we weer de gaard in om voor u de sterren van de hemel te koken, onder goed gastheerschap van Carmen en Marcel Soomers, die u van hun typische Limburgse Fromberg wijnen laten proeven. Dineren in de Limburgse Toscane, wie wil dat nu niet meemaken?

Op vrijdag 8 én zaterdag 9 juli (BEIDE DAGEN UITVERKOCHT) a.s. staat een lange tafel gedekt tussen de wijnranken van Wijngoed Fromberg in Ubachsberg en geniet u van zomerse gerechten, heerlijke wijn en een prachtige zonsondergang. Totale beleving… op de berg bij Wijngoed Fromberg.

Kosten voor deze special WINE&DINE @FROMBERG € 59,00 per persoon, all in.

(laatste nieuws d.d. 4 juli 2016): We zullen moeten uitwijken naar het proeflokaal van Fromberg als de weersomstandigheden niet veranderen. Bij nat en koud weer zal het diner niet in de wijngaard kunnen plaatsvinden. Donderdag 7 juli wordt hierover nog gecommuniceerd.

Wine-and-Dine-Wijngoed-Fromberg-slider1

DONDERDAG | 21-04-2016

Inspirerend dagje bij Koppert Cress in Monster (bij Rotterdam)

Op uitnodiging van Hanos Valkenburg trokken Ki en ik maandag jl. niet onze koksjas, maar ons casual pak aan om met de bus naar Koppert Cress in Monster te reizen.

De reis verliep – zoals bekend op de Nederlandse wegen – niet zo snel als gehoopt, maar het welkom was allerhartelijkst. Na een introductie togen we ‘gemutst’ naar de kassen waar Koppert Cress zaailingen kweekt van unieke planten. Elk met een eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Tijdens de lunch konden we van al deze smaaktonen genieten.

Bij Koppert Cress werken mensen met een groot gevoel voor puurheid en ook duurzaamheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

MAANDAG | 04-04-2016

Het was proeven en genieten in optima forma, @Le Carré in Amstenrade.

DONDERDAG | 03-03-2016

DEZE AVOND IS VOLGEBOEKT!

SPRING WINE&DINE @LE CARRÉ AMSTERADE | 1 APRIL 2016

LENTE DINER OP EEN HOEVE
De eerste krokuskopjes komen boven de grond. Lammetjes in de wei en hanen die luidruchtig kraaien. Lente is in aantocht en die beleef je vooral in het buitengebied, waar de natuur zich nadrukkelijk laat zien. Daarom dekken wij de tafel in een geweldige ‘schuur’ met uitzicht op de parkachtige omgeving. In de hoeve van Le Carré is het goed toeven en geniet je van de exclusiviteit in spijs en drank. Exclusief ook omdat er in de gezellige schuur beperkt ruimte is en snel aanmelden aanbevolen wordt. In een groep van 20 personen, krijg je de volledige aandacht, met smaakprikkelende gerechten op je bord en wijnen van Le Carré in het glas. Bij elk gerecht proeft u een of twee passende wijnen, met uitleg van sommelier Harrie Arts ‘on the side’.
Aanmelding 
Via link of info@smaakprikkels.nl. De avond gaat door bij minimaal 15 aanmeldingen.
SPRING WINE&DINE @LE CARRE AMSTENRADE OP VRIJDAG 1 APRIL 2016.
Start: 19.00 uur
Einde: 23.00 uur
Locatie: Le Carré, Hommerterallee 78, 6436 AN AMSTENRADE
Prijs: 49,00 per persoon, all in.

Wijn & Spijs

DONDERDAG | 03-03-2016

LUNCHBREAK

Smaakprikkels levert de lunch vers bij u af. We voorzien uw werklunches, vergaderingen met klanten of lunchbreaks tijdens beurzen graag van een gezonde maaltijd met biologische seizoensproducten uit eigen streek. Onze lunchbreak is niet alleen gezond, maar ook erg lekker!

Wat kost zo’n gezonde lunch?
€ 14,50 per persoon, exclusief BTW. Vanaf 8 personen van maandag tot en met vrijdag (in het weekend in overleg). We leveren alles netjes aan op ons eigen servies. Voor borden en bestek zorgt u zelf. Tenzij u wilt dat wij dat doen. Geen wegwerp servies en gratis bezorging binnen een straal van 20km vanaf onze eigen keuken (Ulestraten). Klik hier voor de samenstelling van de lente lunches

Lunchbreak

WOENSDAG | 02-03-2016

WELKOM KI VAN DE VEN

Smaakprikkels heeft groot nieuws! Met ingang van 1 maart as. hebben we versterking in de keuken met Ki van de Ven. Ki is een jonge passievolle kok met oog voor detail, een kei in de verfijnde keuken en met inzicht in de aanpak van grote partijen. Ki vertelt in deze nieuwsbrief over zichzelf en zijn drive om voor Smaakprikkels te beginnen.

Ki, welkom aan boord van team Smaakprikkels!

Ki van de ven

WOENSDAG | 10-02-2016

Hè wat jammer nou… Carnaval is voorbij! Maar niet getreurd. Traditiegetrouw gaan we vandaag eerst naar de kerk voor dat askruisje, om vervolgens in de kroeg nog even verder te gaan!
 
Natuurlijk wel met een lekkere haring erbij. En het liefst uit het vuistje (met een uitje, mmm).
Laot ‘t uuch smake!

 

haring-happen

KERSTMIS: WARM, WIT & WILD

STOOFPOTTEN EN RAGOUTS VAN SMAAKPRIKKELS
Voor een perfect kerstmaal. Vers bereide wildstoofpot of Limburgse biologische paddenstoelenragout met wintertruffel.
We doen er graag een wijn(suggestie)bij. Alleen de open haard nog aan en u bent klaar voor de feestdagen! Reserveer tijdig!

***********
Bestellen vóór 19 december. 

Afhalen op donderdag 24 december, voor 16.00 uur.
Smaakprikkels keuken, Hekstraat 26, Ulestraten. 
Graag contante betaling.
€ 7,75 p.p. voor de wildstoofpot
€ 4,25 p.p. voor de paddenstoelenragout 
Voor de juiste opwarming zit er een beschrijving bij.
info@smaakprikkels.nl of 06 51115632
Smaakprikkels wenst u alvast culinaire feestdagen!

Kerstmis

WINTER WIJN & WILD DINER

Op vrijdag 18 december a.s. organiseert Thiessen Wijnkoopers in samenwerking met Smaakprikkels een culinair Wijn & Wild avondje. Het diner vindt plaats in de prachtige serre van het wijnhuis. Bij ontvangst krijgt u bij een glas bubbels 2 smaakvolle amuses. Aan tafel geniet u van vier winterse wildgerechten, een bijzonder lekker toetje en tot slot versgezet kopje koffie met homemade patisserie.

Komt u ook ultiem genieten? Meld u zich dan snel aan!

Menu van de avond
Nieuwsgierig naar het wildmenu? Kik dan hier. De wijnen blijven nog even een verrassing…

Prijs Wijn & Wild
€ 69,00 per persoon, all in.

Tijdstip
Start: 18.30 uur
Einde: 24.00 uur

Locatie
Thiessen Wijnkoopers, Grote Gracht 18, Maastricht
(Parkeren in Q-park garages: Onder het Vrijthof of Mosa Forum, nabij de Markt in Maastricht).

Aanmelding
Via info@smaakprikkels.nl of ons contactformulier of rechtstreeks bij Thiessen Wijnkoopers via events@thiessen.nl.
De avond gaat door bij minimaal 25 aanmeldingen.

We heten u van harte welkom!

Smaakprikkel wild

Het wildseizoen is gestart

Dat betekent topdrukte in de keuken van Smaakprikkels. Hierdoor schiet de jaarlijkse herfst wijn&spijsavond erbij in… dat vinden we heel jammer. Maar we zijn druk doende om het goed te maken, met een event met net zo’n mooie gerechten op het bord en bijpassende wijnen. Houd Facebook in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je blijft dan als eerste op de hoogte van onze culinaire activiteiten

Cuisson van hertenrugfilet

Passie voor koken

In Chateau Neercanne en Chateau Sint Gerlach is mijn passie voor culinair koken ontstaan. De basis van Smaakprikkels ligt hier.
Daarom best wel trots op Limburgse horecaondernemer, Camille Oostwegel.

Een herfst toppertje van Smaakprikkels

Livar wangetjes en spekje/truffelzuurkool/sherry cream saus/en vers geschaafde zwarte truffel.

Livar wangetjes

De nieuwsbrief Herfst komt op 7 november uit

Ben je nog niet op onze nieuwsbrief geabonneerd…? Meld je dan snel aan

sign up