Intiem dineren bij Wijngoed Fromberg

Intiem dineren bij Wijngoed Fromberg

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Intiem dineren bij Wijngoed Fromberg!

Naast vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni as. nemen we je op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli ook mee naar het splinternieuw wijnlokaal van Wijngoed Fromberg. Lekker eten en drinken op een magnifieke plek in ons prachtig Heuvelland. Samen en toch op veilige afstand van elkaar. Iets waar we met zijn allen aan toe zijn! In hun recent verbouwde wijnlokaal strijk je neer aan een van de gezellige tafels, in een ‘bodega’ waar voldoende plek is om de veiligheid voor iedereen te waarborgen. Uiteraard blijft het ieders eigen verantwoordelijkheid om zijn of haar gezondheid en die van de tafelgenoten in de gaten te houden; kom niet als je ziek of grieperig bent. Alleen dan kunnen we een ongedwongen sfeer creëren. We doen er alles aan om de gerechten volgens de stijl van Smaakprikkels uit te serveren; dat wij daarbij iets meer afstand houden zal iedereen kunnen begrijpen.

BESTEL NU JE TICKET
Wil jij ook komen dineren, reserveer dan via onderstaande link!
Vrijdag 03 juli (van 19.00 tot circa 23.30 uur)
Zaterdag 04 juli (van 19.00 tot circa 23.30 uur)
Kosten voor Intiem Dineren bij Wijngoed Fromberg, inclusief vijfgangen diner (of lunch op zondag), wijnen, waters, koffie en thee: € 79,50 per persoon. 

Ook zijn tickets rechtstreeks te bestellen via de Tickli shop:
https://shop.tickli.nl/event/intiem-dineren2

NB: Vanwege de gestelde maatregelen kunnen dit jaar slechts 30 gasten per dag plaatsnemen, dus wees er snel bij! 

Helaas is restitutie van bestelde tickets niet mogelijk.
 

Mocht u problemen ondervinden tijdens het aankopen van tickets, probeer het via een andere internetbrowser of andere laptop/computer.