Walking Diners / Walking Lunches
-
Knapperige salade | rilette van witvis | bonbon gerookte Geulforel | vinaigrette Asia/citrus
-
Buffelmozzarella | biologische tomaat | verse basilicum Puur Margraten | siroop Limburgse appel/peren stroop
-
Soepje St. Pieter aardappel | blini | crème fraîche | truffel tapenade Umbrië
-
Zacht gegaard everzwijnwangetje Regio | saus Ruby port | stamppotje rode kool
-
Aanrader!
Spiesje | Heuvelland hert | Marokkaanse tutti frutti | siroop sinaasappel | Ras el Hanout kruiden
-
Bijvoorbeeld chocolade proeverij | proeverij van seizoensfruit | in combinatie met ijs… laat u verrassen!
-
In plaats van zoet kunt u ook voor kaas kiezen:
-
Proeverij van 3 soorten kaasjes | nationaal |internationaal | noten | vijgen | Maastrichts desembrood | seizoenschutney
-
Kaas als extra optie: € 5,50 extra.
-
ONS LIMBURGS GOUD
Het aspergeseizoen start traditiegetrouw op de tweede donderdag van april en eindigt met St. Jan, dat is op 24 juni. Heeft u voorkeur voor een walking diner of lunch met uitsluitend Limburgse asperges dan vernemen we het graag. We bereiden de lekkerste gerechten met Limburgs Goud.