Vegetarisch Menu
-
Voorstel I
-
Amuse
Smaakprikkelende verrassing amuse (geserveerd aan tafel of staand in overleg)
-
Italië treft Limburg
Buffel mozzarella |biologische tomaat |verse basilicum Margraten | siroop van peren/appel stroop uit Schinnen
-
Tussengerecht I
-
Limburgs spelt pasta
Ravioli Limburgs spelt |spinazie |ricotta |tomaten schuim
-
Tussengerecht II
-
Aanrader!
Puur Biologisch
Consommé biologische groenten |fijne biologische groenten |verse kruiden Margraten |croutons Maastrichts desembrood (verrassend uitgeserveerd als thee)
-
Hoofdgerecht
-
Van onze buurman
Strudel |biologische Limburgse paddenstoelen Ulestraten |truffelsaus Umbrië |seizoensgarnituur
-
Dessert
-
Hoogstam Bemelen
Taartje hoogstam peren Bemelen | frangipane |huisgemaakt vanille Madagaskar ijs |kletskop
-
In plaats van zoet kunt u ook voor kaas kiezen:
-
Zeg kaas!
Proeverij van 3 soorten kaasjes | nationaal | internationaal | noten | vijgen | Limburgs desembrood | seizoenschutney
-
Kaas als extra optie: € 5,50 extra.