Fingerfoods
-
Lolly | Geulhemmer grottenham | biologisch tomaatje | gemarineerd zeewier
-
Maastrichts brioche | rilette van Livar | gepocheerd abrikoosje Ingendaeler kruidenbitter | Limburgse mosterdzalf
-
Maastrichts brioche | rilette konijn in het zuur (oma’s recept) | pruimpje gepocheerd in Limburgs Elske
-
Maastrichts brioche| rilette duurzame Noordzee makreel |cocktailsaus | gepocheerd hoogstam appeltje Bemelen
-
Lepeltje huisgerookte Schotse zalm | frisse bloedsinaasappelsorbet | Tobiko kaviaar
-
Kalfje in het stro |lepeltje zacht gegaard vlees | strokalf Ubachsberg | mayonaise gerookte duurzame tonijn
-
Lepeltje dungesneden vlees Koninklijk rund | kasteel Schaloen Valkenburg | mayonaise seizoenstruffel | vers geschaafde Reypenaer VSOP
-
Heuvelland mini cornetto | mousse Heuvelland speenvarkenpaté | gepocheerd abrikoosje Limburgs Elske
-
Limburgse roomkaas mini cornetto | smeuïge Limburgse roomkaas | verse bieslook Puur Margraten | kruimnootjes
-
Lolly | Limburgse grottenkaas geaffineerd met Triple Fonteinbier | Stein | knapperig hoogstam peertje
-
Lolly | gemarineerde Maasrivierkreeftjes | gemarineerd zeewier | biologisch tomaatje
-
Toast | Valkenburgs zuurdesembrood | rilette duurzame Noordzee makreel
-
Aanrader!
Toast | Valkenburgs zuurdesembrood | paté Galloway rund | Ingendaeler kruidenbitter likeur
-
Toast | Valkenburgs zuurdesembrood | huisgerookte Schotse zalm | crème koriander/limoen
-
Mini Koninklijk rund |dungesneden rundvlees Schaloens rund (nabij kasteel Schaloen Valkenburg) | mayonaise daslook | versgeschaafde Reypenaer VSOP
-
Luchtig soepje | Limburgs goud | aspergesoepje Limburgse asperges | geparfumeerd seizoenstruffel | Umbrië
-
Mini seizoensoepjes | soepjes luchtige room |verrassende bladerdeegstengel (deze soepjes zijn op de seizoensgroenten geënt.)
-
Prijs per fingerfood per persoon, € 2,00 en een minimale afnameprijs van € 200,00.