Smaakamuses
-
Aanrader!
Huisgemaakte kroket van biologische en Limburgse paddenstoelen | gepaneerd in Limburgs spelt broodkruim
-
Gemarineerd Heuvelland varkensbuikspek | gebruleerd rietsuiker | siroop Limoncello
-
Rilette witvis | gerookte paling | Sevenum |Limburgse witte asperges | zoet/zuur | zeekraal
-
Dungesneden zacht gegaard Strokalfsvlees Ubachsberg | mayonaise gerookte tonijn | Italiaanse pijnboompitjes
-
Marbré biologische groenten | gelei biologische tomaatjes | compote jonge sjalotjes/ Pedro Ximenez
-
Couscous Limburgs spelt | Hollandse garnaaltjes | Ras El Hanout kruiden
-
Geitenkaasje Noord Limburg (Veulen) | Granny Smith appel | huisgerookte eendenborst | siroop appel/peren stroop Schinnen
-
Terrine zure zult | zoetzure komkommer | gelei Limburgs Elske likeur | 100 % Limburgs speltbrood
-
Dungesneden rundvlees nabij kasteel Schaloen/Valkenburg | pesto daslook | Reypenaer kaas VSOP
-
Gegrilde duurzame filet heilbot | lauwwarme chutney pruimtomaatjes | knolvenkel zoet/zuur
-
St. Jacques schelp | couscous Limburgs spelt | zeevruchten geparfumeerd sereh (citroengras)
-
Soepje | biologische Maastrichtse asperges | schuimkraagje voorjaarstruffel | Umbrië
-
Maastrichts briochebolletje | rilette Livar | gepocheerd abrikoosje Ingendaeler kruidenbitter | Limburgse mosterdzalf
-
Maastrichts briochebolletje | rilette konijn in het zuur (oma’s recept) | pruimpje gepocheerd Limburgs Elske
-
Maastrichts briochebolletje| rilette duurzame Noordzee Makreel | cocktailsaus | gepocheerd hoogstam appeltje Bemelen
-
Botermals Livar kloostervarkenswangetje | truffelsaus | knolselderij
-
Spiesje biologische cerise tomaat | mozzarella | basilicum Puur Margraten | siroopje Limburgse appel/perenstroop Schinnen
-
Glaasje krokante Maasrivierkreeftjes | gepaneerd in Limburgs spelt | verse mango | red dipper
-
Soepje | biologische paddenstoelen | Ulestraten | verse dragon Puur Margraten | verrassende bladerdeegstengel
-
Op de huid gebakken kabeljauwfilet | luchtige saus witte wijn | chutney biologische tomaatjes
-
Hoenderfilet | lauwwarme chutney biologische pruimtomaatjes | venkel zoet/zuur
-
Huisgemaakte kroket biologische Limburgse paddenstoelen | gepaneerd in Limburgs spelt broodkruim | dipper
-
Seizoensoepjes | soepjes met luchtige room | verrassende bladerdeeg stengel (deze soepjes zijn op de seizoensgroenten geënt.)
-
Prijs per amuse per persoon, € 2,50 en een minimale afnameprijs van € 200,00.