Diners / Lunches
-
Voorstel I
-
Amuse
Smaakprikkelende verrassing amuse (geserveerd aan tafel of staand in overleg)
-
Knapperig, fris en smeuïg
Knapperige salade | smeuïge rilette witvis | bonbon gerookte Geulforel | frisse vinaigrette Asia/citrus
-
Tussengerecht I
-
Uit de Maas
Krokante Maasrivierkreeftjes (gepaneerd in Limburgs spelt) | chutney vliegtuigananas | saus van schaaldieren
-
Tussengerecht II
-
Opkikker
Consommé Koninklijk rund (Kasteel Schaloen Valkenburg) | fijne groentjes | mals wangetje | geparfumeerd met Madeira (verrassend uitgeserveerd als 'thee')
-
Hoofdgerecht
-
Uit de bossen van Het Heuvelland
Hert uit de bossen(Heuvelland) | frisse Granny Smith appelsaus | seizoensgarnituur
-
of
-
De os en zijn lief
Rosé gebraden ossenhaas Koninklijk rund kasteel Schaloen Valkenburg | sjalotten aceto balsamico saus | seizoensgarnituur
-
Dessert
-
Chocolate lady
Creatie van chocolade | bombe Vahlrona | lolly karamel | brownie noten | huisgemaakt chocolade ijs
-
In plaats van zoet kunt u ook voor kaas kiezen:
-
Zeg kaas!
Proeverij van 3 soorten kaasjes | nationaal | internationaal | noten | vijgen | Limburgs desembrood | seizoenschutney
-
Kaas als extra optie: € 5,50 extra.
-
Voorstel II
-
Amuse
Smaakprikkelende verrassing amuse (geserveerd aan tafel of staand in overleg)
-
Voorgerecht
-
Fazantje Classico!!
Zacht gegaarde fazantenborst in truffelboter | gekonfijt pootje | romige zuurkool | krokante Geulhemmer grottenham
-
Tussengerecht I
-
Kusje op de wang
Botermals everzwijnwangetje Regio | schuim Ruby port saus | couscous Limburgs spelt
-
Tussengerecht II
-
Keizerlijk kreeftje
Kreeftensoep | verse zeevruchten | brioche | saffraan rouille (verrassend uitgeserveerd als thee)
-
Hoofdgerecht
-
Duurzaam Topvisje
Duurzaam visje (wat op dat moment TOP is) | luchtige saus beurre blanc | seizoensgarnituur
-
Dessert
-
Hoogstam Bemelen
Taartje hoogstamperen Bemelen | frangipane | huisgemaakt vanille Madagaskar ijs | kletskop
-
In plaats van zoet kunt u ook voor kaas kiezen:
-
Zeg kaas!
Proeverij van 3 soorten kaasjes | nationaal |internationaal |noten |vijgen |Limburgs desembrood |seizoenschutney
-
Kaas als extra optie: € 5,50 extra.