Food

Food

Lekker-eten-en-wijn

Food

Lekker eten staat centraal bij elke gelegenheid. Of je nu een feestje geeft, een receptie of zomaar met vrienden aan tafel gaat. Lekker eten doe je samen met Smaakprikkels. Wij in de keuken en u in gezelschap genietend van pure producten uit de streek. Vooral heel lekker, op afspraak en op elke locatie in Limburg en omliggende delen van Nederland, België en Duitsland.

Spaghetti truffel

Smaakmakers

Smaakmakers

 

Fingerfoods

Smaakamuses

Smaakamuses

 

Smaakamuses

Walking Diners / Walking Lunches

Walking Diners / Walking Lunches

 

Walking Diners / Walking Lunches

Diners / Lunches

Diners / Lunches

 

Diners / Lunches

Lunchbreak

Lunchbreak

Smaakprikkels levert de lunch vers af! Ook werklunches, vergaderingen met klanten of op beurzen voorzien we graag van een gezonde maaltijd met biologische seizoensproducten uit eigen streek. Onze lunchbreak is niet alleen gezond, maar ook erg lekker!

Onze toppertjes
Twee biologisch Valkenbergse zuurdesembrood ‘sandwiches’
Met smakelijk jong belegen kaas of huisgemaakt rosbief van het Schaloense rund
of scharrelei salade of huisgerookte duurzame (dagverse) vis van de markt.

Blaadjes sla
Twee soorten biologische streeksalades met bijvoorbeeld witte Limburgse asperges salade of bietjes/knolsalade of Maastrichtse aardappelsalade met spekjes van het biologisch Limburgs scharrelvarken.

Soepje erbij?
Naar keuze, bijvoorbeeld met biologische Limburgs paddenstoelen of Limburgs asperges of een groentebouillon met fijne seizoensgroenten en verantwoord geteelde kruiden uit Margraten.

Erg gezonde drankjes
Vers geperste groente en/of fruitsap of een combinatie van beiden (afhankelijk van het seizoen). Biologisch en maatschappelijk verantwoord volgens de eigen Smaakprikkels touch, bijvoorbeeld met komkommer/bleekselderij/steranijs of wortel/rode biet/appel/kaneel of banaan/appel/kokos.

We leveren alles netjes aan op ons eigen servies. Voor borden en bestek zorgt u zelf. Tenzij u wilt dat wij dat doen. Geen wegwerp servies. Gratis bezorging vanaf onze eigen keuken in Ulestraten.

Goed eten, goed doel
Per LUNCHBREAK bestelling gaat 2% van de opbrengst naar ons goede doel: Alzheimer Nederland. Omdat gezond eten een must is voor mensen met de ziekte van Alzheimer.

 

 

Midnight Snack

Midnight Snack

Aan het eind van een gezellig feest komt de lekkere MIDNIGHT snack.  Smaakprikkels heeft een aantal smaakmakende snacks ontwikkeld die de lekkere trek later op de avond stilt. Deze MIDNIGHT snacks zijn een aanvulling op de fingerfood, amuses en/of walking diner gerechten.

Vegetarisch Menu

Vegetarisch Menu

Vegetarisch Menu

Vegetarische walking diner/walking lunches

Vegetarische walking diner/walking lunches

Vegetarische walking diners/walking lunches