Events

Events

Bruiloft catering

 

EVENTS

Bruiloften, bedrijfsfeesten, openingsmomenten, private party, jubilea, communiefeestjes, verjaardagen of zomaar een moment om te vieren… bij Smaakprikkels ben je aan het juiste adres. Bijzondere catering met smaakvolle hapjes, pure gerechten en mooie arrangementen Je kunt het zo gek niet bedenken, Smaakprikkels maakt het. Ook de aankleding, invulling van het programma en de muziek kun je via ons laten verzorgen. Jouw feestje is ook ons feestje! En laten we nu ook nog een kei zijn in het organiseren van culinaire events. Check onze wine&dine en de diners op locatie. Bestel je ticket en wij verwennen je als onze gast aan tafel!

Events catering

Outdoor

Outdoor

Outdoor eten

Outdoor

Met zijn allen naar buiten. Het is lente! De tafels staan feestelijk gedekt in ‘the open air’. Smaakprikkels zorgt voor ‘lik vinger, lik duim’ gerechten die passen bij elk buiten evenement. Hot is onze Black & White Egg waarop de chef de mooiste gerechten maakt. De smaak van vlees, vis en groenten blijft zo mooi behouden en op jouw bord… is het een lust voor het oog.

Outdoor barbeque

Wine & Dine

Wine & Dine

Wine-&-Dine

Smaakprikkels organiseert wijn- en spijsavonden op prachtige locaties, in kerkjes, hoeves, wijngaarden, industrieel erfgoed. In samenwerking met een wijnboer uit de streek verzorgen wij de gehele avond waarbij de wijn in verhouding staat tot het gerecht, en omgekeerd. Meld u aan voor de nieuwsbrief en u blijft op de hoogte. Of kijk op: Facebookpagina Smaakprikkels.

Wine-&-Dine