De Lochterhof augustus 2019

De Lochterhof augustus 2019

‘Zomers Buiten’ wijn & spijs De Lochterhof, Vilt

Vrijdag(avond) 16 en zondag(middag) 18 augustus 2019

Net als vorig jaar strijken wij weer neer in de adembenemende tuin van De Lochterhof. Een plek waar het culinair genieten is rondom de prachtig gerestaureerde boerenwoning aan de Geulgracht in Vilt.Annelies en Johan Penders heten ons van harte welkom in hun kleurrijke tuin,waar u bij goed weer aan tafel gaat in de tuin of anders in een gezellig (serre)ruimte in hun boerderij. Smaakprikkels maakt gebruik van de keuken voor een diner op vrijdag 16 augustus en een lunch op zondag 18 augustus. Kom en ga met uw tafelgenoten aan tafel en geniet van een vijf gangen diner of lunch. Ook hier staan pure producten uit de regio weer op de kaart en vloeit de wijn rijkelijk uit de fles.

Kosten voor dit ‘Zomers Buiten’ in De Lochterhof in Vilt, inclusief vijf gangen diner/lunch, amuse, wijnen, waters, koffie/thee/patisserie voor € 79,50 per persoon.

Vrijdag 16 augustus:
Start om 19.00 uur
Einde om 23.00 uur

Zondag 18 augustus:
Start om 13.00 uur
Einde om 17.00 uur

Meld u tijdig aan. De Lochterhof heeft ruimte voor maximaal 24 personen per dag.

*In de tuin zit je beschut onder parasols, mocht het weer echt te slecht zijn dan dekken we de tafel in de sfeervolle ‘stal’ van Johan en Annelies. We mogen weer gebruik maken van hun verzameling boerenservies en zilveren bestek. 

Mocht u problemen ondervinden tijdens het aankopen van tickets, probeer het via een andere internetbrowser of andere laptop/computer.

Ook kunt u het proberen via deze link rechtstreeks naar de Tickli shop: https://shop.tickli.nl/event/Zomers-Buiten

Meer informatie: www.delochterhof.nl